У Львові відкривають шоурум українських дизайнерів

У нової генерації українських дизайнерів з’явилася своя «НІША». Саме таку назву має шоурум, який відкриють 15 березня о 18.00 годині на третьому поверсі ТЦ «Опера Пасаж», що на пр. Свободи, 27, повідомили у прес-службі ЛМР

«11 львівських дизайнерок відкривають шоурум «НІША» у центрі міста. Тут не лише часто оновлюватимуть асортимент, а й проводитимуть майстер-класи та презентації нових колекцій.

Щодня у «НІШІ» буде одна з учасниць проекту, яка допомагатиме гостям підібрати образ, колір і форму та допомагатиме визначитися зі стилістикою. Кожен охочий матиме змогу обрати дизайнера для індивідуальної роботи. Про те, хто саме у визначений день перебуватиме у шоурумі, повідомлятимуть в спільноті у Фейсбук.

Учасницями проекту є Ліда Боєр, Ельза Вербовська, Волобуєва&Басараб, Irina&Oksana Murashka, Уляна Недошитко, Катерина Кароль, Оксана Пєкна, Юля Рибка, Oksana Sokol та Ольга Стеблак (бренд «STEBLAKIZM»)», - зазначили організатори.

«У «НІШІ» дизайнери представлятимуть авторський жіночий, чоловічий та дитячий одяг, а також ексклюзивні аксесуари. Ми маємо на меті показати не тільки львів’янам, а й гостям міста, що в Україні шиють якісний та оригінальний одяг. Окрім того, зараз як ніколи важливо підтримувати національного виробника», - розповідають дизайнери.

Урочисте відкриття шоуруму відбудеться 15 березня о 18:00 год. На гостей чекають «жива» вітрина, Сhillzone від авторського проекту «Manu» Міши Балога (гурт «Shokolad») та інше. Вхід вільний.

Довідка

Адреса: ТЦ «Опера Пасаж», 3-й поверх, пр. Свободи, 27

Для ЗМІ: 097-935-92-23 – Наталя Косенко

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: