На матчі Україна – Латвія працюватимуть арбітри з Австрії

Визначилася бригада арбітрів, яка буде працювати на товариському матчі між національними збірними командами України та Латвії, що відбудеться 31 березня на стадіоні «Арена Львів» у Львові, повідомляє прес-служба Федерації футболу України.

Арбітром матчу призначено 32-річного рефері з Австрії Харальда Лехнера. Асистентами арбітра на цьому матчі будуть Андреас Штаудінгер та Максимільян Кольбіч (обидва - Австрія). Резервний арбітр – Юрій Можаровський (Україна).

Харальд Лехнер − арбітр міжнародної категорії ФІФА з 2010 року. В його активі − робота на матчах першості Австрії, товариських зустрічах національних збірних, а також кваліфікаційних та групових матчах Ліги Європи.

Шляхи австрійського арбітра з українськими збірними вже неодноразово перетиналися. У травні 2012 року він був офіційною особою товариського матчу збірних України та Естонії, який завершився розгромною перемогою «синьо-жовтих» з рахунком 4:0, а у жовтні 2013 року йому довелося працювати на матчі відбіркового циклу ЧС-2014 між збірними Сан-Марино та України, в якому підопічним Михайла Фоменка вдалося забити вісім «сухих» м’ячів у ворота суперників.

Нагадаємо, товариський поєдинок між збірними України та Латвії розпочнеться о 21:00 за київським часом. Трансляція матчу проходитиме на телеканалі «Україна». Текстова онлайн-трансляція матчу пройде на офіційному сайті Федерації футболу України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: