Рейди в електротранспорті Львова триватимуть і надалі

З 23 лютого контролери ЛКП «Львівелектротранс» спільно з правоохоронцями проводять спеціалізовані рейди для виявлення порушників правил користування трамваєм та тролейбусом, повідомили у прес-службі ЛМР.

Як розповів начальник служби білетних контролерів ЛКП «Львівелектротранс» Олег Григорчук, за час спеціалізованих рейдів було оштрафовано 50 осіб. «Штрафи стосувалися пасажирів, які не купували квитки чи не компостували їх. Також були оштрафовані пасажири, які залишали свої квитки на сидіннях у салонах трамваїв та тролейбусів», - розповів Олег Григорчук.

За його словами, спеціалізовані рейди є ефективними і подовжуватимуться й надалі. «Наша кінцева мета – щоб пасажири купували квитки. І за час проведення таких рейдів виручка від продажу квитків зросла в середньому на 10%», - зазначив Олег Григорчук.

Адміністрація ЛКП «Львівелектротранс» закликає львів’ян бути зразковими та свідомими пасажирами – компостувати квитки, зберігати їх до кінця поїздки та не передавати при виході з тролейбусів та трамваїв.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: