У Львові обмежили час проїзду пільговиків: усе – на плечі водія

Cадовий "умив руки" від рішення виконкому

10 березня виконком погодив тимчасове встановлення часу дії посвідчень пільгових категорій пасажирів у міському автотранспорті. Рішення виконавчого комітету набуває чинності сьогодні,, 11 березня, та діятиме до 1 червня цього року.

«Рішення виконкому набуває чинності 11 березня, і ми обмежуємо проїзд пільгових категорій пасажирів по часу. З 10.00 до 16.00 громадяни пільгових категорій зможуть скористуватися своїми посвідченнями для безкоштовного проїзду в громадському автотранспорті, а в інші години мусять оплачувати проїзд. Це стосується лише автобусних перевезень. Електротранспорту ці обмеження не стосуються», – розповів Віктор Щир, начальник управління транспорту та зв’язку департаменту житлового господарства.

За його словами, це рішення дасть можливість перевізникам поліпшити фінансовий стан, і утримати ту кількість автобусів на маршрутах, які нині потрібні місту.

Зазначимо, що водій й надалі буде виконувати обов’язки контролера по перевірці наявності посвідчень у пільговиків.

«Зараз по Львові курсує 56 маршрутів й надати кожному водію спеціальну комісію по перевірці посвідчень не реально», – додав Віктор Щир.

Нагадаємо, що Львівський міський голова Андрій Садовий відмовився підписувати рішення виконавчого комітету. Замість його підпису у маршрутках Львова висить копія рішення, підписаного в.о. Львівського міського голови Мартою Литвинюк, хоча сам Садовий учора був на роботі.

литвинюк

Юрій ШУМАК

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: