У Львові відкрили МІСЕ-конференцію

Сьогодні, 11 березня, розпочалася «Конференц-індустрія: перспективи та напрямки розвитку Львова», присвячена питанням розвитку сфери ділової гостинності. Про це з місця події повідомив кореспондент Дивись.Інфо.

Загалом на конференції зареєструвалося 94 учасники. Серед них представники місцевих університетів та унікальних історичних закладів, готелів, туристичних операторів і професійних організаторів подій. Що стосується доповідачів, то є як місцеві експерти, так і спікери з Кракова, Варшави, Відня та Києва, які поділяться своїм досвідом роботи у сфері конференц-індустрії.

У рамках заходу будуть презентувати маркетинговий план Львова на 2015-2017 роки. Окрім цього, також буде обговорення нових туристичних проектів, зокрема, ідеї будівництва конгрес-центру у Львові, ІТ-рішень для туризму. Також буде цікава доповідь Анни Романової «Загрози та перспективи розвитку туризму в умовах військової агресії РФ».

Учасники працюватимуть в таких тематичних групах: готелі, туристичні оператори та організатори подій, університети та унікальні заклади.

Під час львівської конференц-індустрії також обмінюватимуться досвідом: українські, польські, австрійські та турецькі експерти поділяться досвідом роботи у сфері конференц-індустрії, зокрема, організації роботи у конференц-готелях, створення PCO, участі у професійних заходах.

Довідка

MICE індустрія (Meetings, Incentives, Conventions, Exhibitions), відома також як конференц-індустрія, або конференц-туризм (сфера ділової гостинності, діловий туризм).

Для розвитку сфери ділової гостинності Львова у 2013 було створене комунальне підприємство «Агенція з підготовки подій» (Lviv Convention Bureau). Агенція з підготовки подій – це платформа для співпраці влади та бізнесу у сфері маркетингу, що спрямована на промоцію Львова - привабливого міста для проведення ділових зустрічей, корпоративів, конференцій та виставок (MICE-подій). Саме Lviv Convention Bureau стало організатором МІСЕ конференції.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: