Качмарик: Профспілки повинні особливо дбати про інтереси пересічних працівників

Сьогодні, в час проведення реформ в державі, саме профспілкові організації повинні якнайповніше долучатись до процесів, які стосуються змін трудового законодавства та соціального захисту населення. На цьому наголосив голова бюджетної комісії обласної ради Ярослав Качмарик під час засідання Об’єднання профспілок Львівщини, яке відбулось сьогодні, 12 березня.

Ярослав Качмарик, зокрема, зазначив: «Профспілкові організації Львівщини об’єднують кілька сотень тисяч людей, які щоденно працюють, а відтак мають право на належний захист своїх прав та гідне представництво своїх інтересів у відносинах з роботодавцем та владою. Адже під час впровадження непопулярних реформ суттєве навантаження, насамперед фінансове, лягає на плечі саме пересічних громадян. В цій ситуації профспілки повинні активно займатись відстоюванням інтересів працюючих людей. І скарги та пропозиції повинні звучати не лише під час засідання профспілок. Керівники профспілок повинні виходити з власними ініціативами на публічний та загальнодержавний рівень».

Нагадаємо, сьогодні, 12 березня відбулось засідання Об’єднання профспілок Львівщини, під час якого заслуховували звіт про роботу за 2014 рік та напрацьовували завдання обласних організацій галузевих профспілок на 2015 рік.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: