У Львові відкриють благодійну виставку фотографій літніх львів’ян

Завтра, 13 березня, у Львові відкриють благодійну виставку фотографій літніх львів’ян «Меценатство душі та серця не має віку». Відкриття відбудеться о 13.00 год. у приміщенні Львівського Історичного музею (пл. Ринок, 6). Вхід вільний. Зібрані кошти будуть передані сім’ям, які втратили рідних в зоні АТО, повідомила прес-служба ЛМР.

На виставці будуть представлені світлини літніх львів’ян у повсякденному житті, а також зображення відвідувачів Центрів денного дозвілля, які погодилися взяти участь у фотосесії для того, щоб допомогти сім’ям, які втратили рідних в АТО.

Організатори виставки – Львівський міський територіальний центр соціального обслуговування пенсіонерів та одиноких непрацездатних громадян, Львівський Історичний музей.

На відкритті буде музичний супровід у виконанні скрипалів Львівcького державного музичного училища імені Людкевича, прозвучать вірші, присвячені пам’яті загиблих в АТО.

У день відкриття, 13 березня, всім охочим літнім львів’янам буде надана можливість безкоштовно відвідати експозиції Історичного музею.

Афіша

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: