Міська рада Львова долучається до концепції «Зеленого офісу»

Львівська міська рада поетапно впроваджує заходи із раціонального використання ресурсів, дотримуючись принципів «Зеленого офісу». Зокрема, відповідно до розпорядження міського голови Львова, у кожному відділі мерії організовано збір вторинної сировини, із встановленням контейнера з написом «Макулатура». Окрім цього, призначено відповідальну особу за збір та доставку до спеціально встановлених контейнерів у подвір’ї ратуші, повідомила прес-служба ЛМР.

Як підкреслюють в департаменті економічної політики ЛМР, запровадження цієї Програми у міськраді є надзвичайно актуальним і важливим, адже з кожних 60 кг паперових відходів можна виробити стільки ж товарів, скільки й з одного дерева.

«Вилучення ресурсоцінних матеріалів та їх подальша переробка матиме позитивний ефект для збереження навколишнього середовища та сприятиме підвищенню екологічної свідомості мешканців у питаннях раціонального використання ресурсів», – додають в департаменті.

Довідка

Зелений офіс – це концепція управління організацією, метою якої є зменшення негативного впливу діяльності компанії на навколишнє середовище та сприяння раціональному використанню ресурсів.

Також у рамках концепції «Зеленого офісу» ще у 2010 р. у приміщеннях міської ради розклеєно інформаційні наліпки-нагадування про необхідність зберігати ресурси (вимикати за собою світло, закривати кран тощо).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: