Реєстр виборців запрошує талановиту молодь пройти тестування

Як відомо, з метою посилення роботи у напрямку зміцнення молодіжного кадрового потенціалу на державній службі Львівської області розпорядженням голови обласної державної адміністрації від 20 січня 2015 року № 18/0/5-15 запроваджено проект із залучення талановитої молоді до державного управління.

За словами начальника відділу адміністрування Державного реєстру виборців апарату Львівської обласної державної адміністрації Федора Алєйнікова, для проходження навчання в органах виконавчої влади зі специфікою роботи щодо ведення Державного реєстру виборців, на офіційному веб-сайті обласної державної адміністрації за адресоюhttp://www.loda.gov.ua/testuvannya розміщено матеріали для пробного тестування та перевірки своїх знань.

«Тих, хто успішно пройде пробне тестування, запрошуємо на двомісячне навчання в органи Державного реєстру виборців апарату Львівської обласної державної адміністрації», - зазначив Ф.Алєйніков.

Файл з відповідями для перевірки просимо надсилати на адресу електронної пошти [email protected].

Додамо, що відповідно до вище згаданого розпорядження кращі особи, які пройдуть навчання, будуть зараховані до кадрового резерву для державної служби у структурних підрозділах обласної державної адміністрації.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: