Синютка каже, що ОДА допомагає підприємцям (фоторепортаж)

Завданнями влади є підтримка вітчизняного товаровиробника та допомога підприємцям у виході на світові ринки. На цьому наголосив голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка на загальних зборах компаній-членів Західноукраїнського офісу Європейської Бізнес Асоціації, що відбулась 12 березня.

«Сьогодні наше завдання – допомогти підприємцям вирішити питання сертифікації та квотування. Для цього ми розпочали пошук різноманітних фондів, щоб навчити місцевих товаровиробників, як вийти на світові ринки», - підкреслив Олег Синютка.

Під час  зустрічі присутні обговорили  актуальні теми для підприємців. Зокрема, Олег Синютка запевнив, що обласна держадміністрація максимально відкрита у питаннях створення на Львівщині сприятливого бізнес-середовища.

За його словами, у керівництва області є чітке бачення у необхідності викорінення корупції. Водночас  очільник ЛОДА закликав повідомляти про будь-які випадки зловживань. «Якщо є елементи корупції, то про це слід говорити. Адже в цьому питанні важливою є позиція усього суспільства», - сказав Олег Синютка.

Також голова ЛОДА зазначив, що після відновлення роботи Координаційно-дорадчої ради з питань підприємництва, до якої входитимуть перші особи контролюючих органів, запрацює й система «єдиного вікна» для бізнесу.

DSC_0781 DSC_0783 DSC_0794 DSC_0795 DSC_0808

Окрім цього, керівник Львівщини розповів про розвиток інфраструктури області, ремонт доріг та реформи у медичній та освітній сферах.

Довідка:

Західноукраїнський офіс Європейської Бізнес Асоціації, що розташований у Львові, був створений у березні 2004 року, з метою підтримки компаній з іноземними інвестиціями, які працюють в західному регіоні України. Офіс обслуговує понад 100 компаній-членів Асоціації в цьому регіоні, і регулярно проводить загальні збори членів Асоціації та організовує різноманітні заходи для них.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: