На Львівщину їдуть представники Міноборони, - Синютка

Під час наради, яку голова облдержадміністрації Олег Синютка провів сьогодні в райдержадміністрації, були присутні очільники міських громад Дрогобиччини. Так, секретар Дрогобицької міської ради Тарас Метик звернув увагу обласного керівника на проблеми місцевої промисловості, повідомляє прес-служба Дрогобицької РДА.

Він зазначив, що серед співвласників колись потужних промислових підприємств, які з різних причин вже тривалий час не працюють, є як місцеві бізнесмени, так і представники іноземного, зокрема, російського капіталу, який свідомо губить виробництво.

Тарас Метик звернувся до голови облдержадміністрації з пропозицією поставити питання реприватизації, а також, залучення Дрогобицьких заводів до виконання державного оборонного замовлення.

Олег Синютка сказав, що нещодавно на Львівщині перебував Міністр оборони Степан Полторак, який відвідав деякі підприємства. Незабаром в область знову приїдуть представники Міноборони. Тому він дав завдання Дрогобицькій владі подати обґрунтовані пропозиції, які він подасть військовим фахівцям.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: