У Львові стартувала Ліга дворового футболу (фоторепортаж)

14 березня 2015 року на базі Львівського навчально-виховного комплексу імені Василя Симоненка стартувала Ліги дворового футболу «Футбол у кожен двір» за участю понад 60 команд, сформованих за місцем проживання, повідомила Дивись. Інфо Оксана Вацеба.

Загалом учасники змагатимуться у трьох вікових групах: 12-14 років, 15-17 років, 18 років і старші. Команди, які бажали взяти участь у футбольних змаганнях реєструвалися на сторінках груп «Футбол у кожен двір» у соціальних мережах.

Змагання проводяться громадською організацією "Твій вибір життя" за активної підтримки управління молоді та спорту Львівської обласної державної адміністрації, Львівського обласного центру фізичного здоров'я населення "Спорт для всіх", управління молоді, сім'ї та спорту Львівської міської ради та Федерації футболу Львівської області.

На урочистому відкритті, незважаючи на дощову погоду, учасників багатоетапних дитячо-юнацьких футбольних змагань вітали керівник громадської організації "Твій вибір" Ростислав Бейщак, заступник директора обласного центру "Спорт для всіх" Валерій Янюк, начальник управління молоді, сім'ї та спорту Львівської міської ради Володимир Шнайдер, заступник директора Львівського навчально-виховного комплексу ім. Василя Симоненка Алла Булачек, а також учасники змагань Юрій та Святослав, котрі поділилися особистими враженнями та побажали усім перемог.

Відбіркові матчі Ліги дворового футболу відбуватимуться щосуботи, протягом березня-травня ц.р.

tkQ1or6Th3I

Команда, котра стане переможцем цього етапу візьме участь у фіналі змагань в столиці України місті Києві в другій половині травня.

Другий етап Ліги дворового футболу відбудеться у вересні-листопаді ц.р.

7Q6KnRICDP4 236i8VF4bCY jtZEoEY1G1Y

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: