Садовий хоче «озброїти» членів виконкому планшетами

Міський голова Львова Андрій Садовий хоче, щоби члени виконавчого комітету під час засідань користувалися планшетами. Про це він заявив сьогодні, 16 березня, під час засідання виконавчого комітету Львівської міської ради, інформує кореспондент Дивись.Інфо.

Андрій Садовий заявив, що добре було б, якби замість традиційної видачі проектів рішення члени виконавчого комітету користувалися планшетами.

Ця пропозиція міського голови прозвучала після того, як видали роздрукований проект рішення на понад сто сторінок (мовиться про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 23.10.2009 №880 і від 16.11ю2012 №800 та затвердження інформаційних і технологічних карток адміністративних послуг, які надає управління архітектури департаменту містобудування, примірних вимог до архітектурно-планувальної частини проекту, вимог до містобудівного розрахунку з техніко-економічними показниками запланованого об’єкта будівництва, вимог до містобудівного розрахунку з техніко-економічними показниками запланованого об’єкта будівництва для ділянок, передбачених для продажу на земельних торгах, та вимог до ескізу намірів забудови земельних ділянок).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: