"Самопоміч" піариться на прибиранні міста до Великодня

В рамках кампанії «З нами місто розквітає», впродовж 16- 28 березня у парках міста триватиме загальноміське прибирання. Учнівська та студентська молодь, активні мешканці Львова та усі небайдужі прибиратимуть від сміття парки та сквери і впорядковуватимуть та озеленюватимуть місто, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Для того, щоб мати чисте місто – треба почати із себе: посадити на подвір'ї клумбу, або ж спільно із сусідами пофарбувати огорожу на прибудинковій території, щоб показати приклад своїм дітям чи внукам. Звертаємося до всіх свідомих та активних мешканців, громадських організацій та об’єднань з проханням долучитися і навести лад хоча би біля своїх осель. Зробімо Львів до Великодня та Дня міста більш чистим і комфортним», - зазначив Андрій Шевців, керівник міського осередку «Об’єднання «Самопоміч» .

«В рамках загальноміського прибирання планується висадити 300 зелених насаджень та прибрати 700 гектарів зелених зон», - повідомили в управлінні екології Львівської міської ради.

Тим, хто має бажання фізично чи матеріально долучитись до акції, потрібно звернутись в управління екології та благоустрою чи управління внутрішньої політики Львівської міської ради, або ж у районні адміністрації міста.

Нагадаємо, загальноміська кампанія з благоустрою «З нами місто розквітає» триває у Львові вже другий рік поспіль. В рамках проекту проводять прибирання парків, зелених зон, дворів, скверів, очищення пам’ятників та інші акції з покращення благоустрою міста.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: