У Львові затвердили Концепцію навчання працівників міськради на 2015-2016 роки

Сьогодні, 16 березня, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив Концепцію навчання посадових осіб міськради на 2015-2016 роки. Про це повідомив з місця події кореспондент Дивись.Інфо.

Мета концепції – забезпечення виконавчих органів міської ради працівниками з високим рівнем професіоналізму та культури, здатних компетентно і відповідально виконувати управлінські функції, запроваджувати новітні технології, сприяти інноваційним процесам.

Цільова група – працівники міської ради, новопризначені працівники та працівники, призначені з кадрового резерву на вищу посаду.

Запроваджена система навчання повинна сприяти підвищенню мотивації працівників.

У програми зовнішнього та внутрішнього навчання буде закладено систему мотивації працівників міськради. Зовнішнє навчання – це участь працівників виконавчих органів міської ради, що здійснюється навчальними закладами та зовнішніми експертами, фахівцями. Зовнішнє навчання відбувається у формі участі у семінарах, тренінгах, круглих столах. Внутрішнє – це фахове вдосконалення та оновлення знань і вмінь працівників виконавчих органів міської ради, що організовується виконавчими органами міськради без залучення зовнішніх експертів.

Щодо фінансування, то кошти для оплати за послуги за навчання та підвищення кваліфікації працівників структурних підрозділів Львівської міської ради планують у бюджетних запитах головні розпорядники коштів відповідно до планів навчань.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: