Львівська облрада затвердила Програму протидії тероризму

Депутати Львівської обласної ради затвердили Програму протидії тероризму у Львівській області. Таке рішення вони прийняли сьогодні, 17 березня, під час сесійного засідання, повідомив кореспондент Дивись.Інфо.

Мета програми – визначення превентивних заходів, спрямованих на посилення захисту життя і здоров’я людей, громадської безпеки, охорони особливо важливих об’єктів та недопущення проявів тероризму в області.

Зокрема, в програмі передбачено: покращити матеріально-технічні можливості Антитерористичного центру при Управлінні СБУ у Львівській області; підвищення рівня готовності сил і засобів, які залучаються регіональною координаційною групою Антитерористичного центру до проведення антитерористичних заходів; виявлення та усунення причин і умов, що можуть сприяти терористичним та екстремістським проявам, попередження можливого вчинення терористичних актів; удосконалення координації заходів, що здійснюються суб’єктами боротьби з тероризмом регіону щодо запобігання, реагування і припинення терористичних актів та злочинів терористичної спрямованості, а також здійснення попереджувальних, режимних, організаційних, виховних та інших заходів; забезпечення належного антитерористичного захисту об’єктів критичної інфраструктури регіону та місць масового перебування людей.

Реалізація цих заходів буде забезпечуватися керівниками Управління СБУ України у Львівській області та регіональними суб’єктами боротьби з тероризмом.

Обсяг коштів, які залучать для фінансування програми, становить 1 млн грн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: