Парасюк намагається взяти під контроль силові структури Жовківщини

11 березня громадськість Жовківщини спільно з районною владою звернулась до керівника ГУМВС у Львівській області Дмитра Загарії з листом, в якому висловила обурення щодо безпідставного звільнення начальника Жовківського РВ УМВС Віктора Уланова. Жодних скарг чи зауважень з приводу роботи керівника районної міліції не було, законних підстав для його звільнення також не має.

До зміни кадрів у Жовківському районі причетний Володимир Парасюк. Не враховуючи думки та потреб громадськості, народний депутат починає наводити свої порядки і плести «павутину кумівства». За побажанням Парасюка, Жовківський РВ УМВС повинен очолити його побратим – уродженець Дніпропетровщини Олександр Гостіщев.

15 лютого на зустрічі з громадою в м. Рава-Руська Володимир Парасюк офіційно заявив, що збирається міняти керівників силових структур Жовківщини не називаючи реальних причин такого рішення:«Я не хочу говорити, хто робив тут щось погане і добре, але я сказав – в двох районах (мається на увазі Жовківський та Яворівський – примітка автора) має бути два гідних начальника міліції».

Також В.Парасюк додав: «Мене люди обрали в Яворівському і Жовківському районі не просто через то, шоб я сидів у Верховній Раді, а шоб я показав результат». Сьогодні стає зрозумілим, який результат роботи мав на увазі народний обранець. Очевидно, що першочерговим завданням для Парасюка є не відстоювання інтересів громади в органах державної влади і не законотворча діяльність, а розстановка «своїх» людей на керівні посади.

Таким чином, «сотник» Парасюк, який активно відстоював ідеї Майдану, отримавши реальну владу вирішив працювати за старою схемою: свій до свого по своє.

«Під час Революції Гідності український народ повстав проти Януковича, який одноосібно приймав доленосні для країни рішення,– зауважив голова громадської організації «Самооборона ім. Дмитра Пелипа», сотник Михайло Дмитрів. – Тому надзвичайно прикро, що люди, які ще вчора разом з нами боролися проти режиму Януковича, сьогодні повторюють його помилки і, не порадившись з громадськістю, одноосібно розставляють свої кадри. Минулого року і самооборона, і районна влада погодили кандидатуру Віктора Уланова на посаду начальника Жовківського райвідділу і на нашу думку підстав для його звільнення немає».

Лист громадськості Жовківщини до Загарії

 ГО «Самооборона ім. Дмитра Пелипа»

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: