Реконструкцію Львівського перинатального центру у травні продовжить новий підрядник

З держбюджету область отримала 45 млн. грн. на Львівський обласний клінічний перинатальний центр. І тепер найважливіше завдання – освоїти кошти і якісно зробити роботи.

Про це під час сесії обласної ради зазначив голова Львівської ОДА Олег Синютка.

За його словами, для продовження будівельних робіт на об’єкті буде обрано нового підрядника. «Цього тижня ми маємо отримати експертну оцінку, провести тендер, а вже у травні розпочати роботи», - пояснив Олег Синютка.

Крім того, керівник ОДА повідомив, що у вирішенні питання із реконструкцією перинатального центру область заручилась підтримкою міністра охорони здоров'я, голів профільного та бюджетного комітетів Верховної Ради України та народних депутатів від Львівщини.

З цього питання в ОДА до кінця тижня запланована нарада з керівництвом обласного департаменту охорони здоров'я, представниками перинатального центру та експертами.

На переконання Олега Синютки, правоохоронні та контролюючі органи розставлять крапки на «і» в ситуації, яка склалась зі Львівським обласним перинатальним центром.

Нагадуємо, що 2 березня, у змінах до Державного бюджету передбачено виділення субвенції  в сумі 45 млн. грн. на завершення реконструкції Львівського обласного клінічного перинатального центру, що на вул. Дж. Вашингтона, 6. Це один із результатів зустрічі голови Львівської ОДА Олега Синютки та нардепів міжфракційного об'єднання «Львівщина», які одностайно підтримали пропозицію виділення державних коштів на цей медичний заклад.

DSC_1043 DSC_1068

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: