У Львові розроблять рекомендації для підвищення ефективності ДФС

23 березня відбудеться дискусійний стіл «Розробка рекомендацій для підвищення ефективності ДФС (податкової) Львівщини». До обговорення плану реформ та першочергових дій запросили кандидатів на керівника ДФС у Львівській області Михайла Коропецького та Маркіяна Мальського.

Про це Дивись. Інфо повідомили у Клубі ділових людей

Друга частина заходу складається з формування рекомендаційного плану дій для майбутнього керівника від підприємців Львівщини. Після заходу буде створений документ, який міститиме усі напрацьовані рекомендації і який буде переданий губернаторові Львівської області Олегові Синютці та опублікований у ЗМІ.

Львівські підприємці переконані, що після «Революції Гідності» бізнес та державні органи мають хорошу можливість знайти спільні точки співпраці для побудови сильної держави та економіки.

Участь у дискусійному столі вільна за умови попередньої реєстрації і можлива тільки для учасників Клубу Ділових Людей та членів Європейської Бізнес Асоціації. Для реєстрації учасників інших бізнес-спільнот – звертайтеся за телефоном: (096) 957 24 07 (Оксана Кулеба).

Акредитація журналістів за телефоном: (097)289 87 89 (Ірина Таран).

Час проведення заходу: 23 березня 2015 року, 17:00.

Місце проведення: Клуб Ділових Людей, Львів, вул. Ліська, 16.

Деталі: http://www.bc-club.org.ua/event-details/event/1087.html

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: