Візійна конференція Intro: тренди, які визначають майбутнє

19 березня Львівська бізнес-школа УКУ організовує VI щорічну конференцію Intro. Присутні зможуть зазирнути в майбутнє і обговорити ключові тренди, які вже стоять на порядку денному в світі.

«Зазвичай, ми не плануємо, виходячи з довготермінової візії. Набагато частіше ми дивимося в майбутнє на найближчі 5, 10 чи максимум 15 років. Тож на візійній конференції Intro хочемо разом з учасниками розглянути довготермінові тренди, за якими розвиватимуться ті чи інші галузі.

Футурологи передбачають для нас захопливе майбутнє, де технології створять неймовірні можливості для покращення якості життя. Скажімо, відомий футуролог та керівник DaVinci Institute Томас Фрей впевнений, що в майбутньому наше життя зміниться до невпізнаваності: сучасні мегаполіси перетворяться в «розумні міста», а конвергенція та інтеграція стануть важливішими, ніж самодостатність», – розповідають організатори події.

На конференції розглянуть такі основні напрямки:

- Тренди у фінансовій та банківській сферах: основні зміни на глобальному фінансовому ринку; нові методи та шляхи фінансування

- Розвиток людського капіталу: які можливості для кожного з нас відкривають сучасні освітні пропозиції? Як це вплине на ринок праці?

- Медицина майбутнього: як персональний підхід до лікування та діагностики вплинуть на якість і тривалість нашого життя? Дослідження генів, клонування, дизайн-ліки: чи є етична межа, за яку не можна переходити науці?

- Урбаністика/розумні міста: як міста повинні реагувати на сучасні виклики, збільшення населення, потреби постійного покращення послуг? Як збирати та аналізувати дані, при цьому щоразу ставлячи собі запитання, для кого ми це робимо і якого ефекту досягнемо?

- Сталий енергетичний розвиток: які технічні, соціальні та економічні інновації забезпечать становлення сталої енергетики.

- Тренди в культурі: як культура формуватиме нове покоління і якою вона повинна бути?

Детальніше про подію – на сайті LvBS: http://lvbs.com.ua/uk/news/558

Участі у конференції – 300 гривень (без ПДВ). Вартість покриває витрати на матеріали та каво-перерви.

Для учасників Спільноти LvBS участь безкоштовна.

Контактна особа: Анастаcія Гірняк, [email protected] , тел. +38 067 673-18-76

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: