Активісти вимагають люструвати Ярмуса

Сьогодні, 18 березня, відбулась прес-конференція стосовно люстрації начальника Головного управління Держземагенства у Львівській області Степана Ярмуса. Проінформував кореспондент Дивись.Інфо.

На прес-конференції представники громадськості Львівщини розповіли, що розпочинають люстраційну перевірку по вищезгаданій особі.

Юрист Андрій Петришин заявив, що до 25 березня буде зібрано весь пакет документів, в яких зафіксовано правопорушення одіозного голови, після цього на пр. Свободи (біля пам’ятника Т. Шевченка) буде збір підписів щодо звільнення Степана Ярмуса.

Нагадаємо, що Степан Ямус узгоджував ряд наказів про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок іншим особам, на території Годовицької-Басівської сільської ради Пустомитіського району Львівського області, які насправді проживали в інших областях України. Тому, на думку Петришина, цим він міг перевищувати свої службові повноваження.

Також зазначимо, що Степан Ярмус виділяв земельні ділянки у власність собі підконтрольним псевдовоїнам АТО. Адже особи, які нібито на підставі наказів є учасниками АТО, насправді такими не являються.

Додамо, що Степан Ярмус останній, хто не був звільнений зі складу скомпрометованого керівництва Львівщини.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: