До Львова на Великдень приїдуть 250 гостей зі Сходу та Півдня України

10-13 квітня в рамках акції «Великдень разом», яку проводять у Львові вже вп’яте, до нашого міста на великодні забави завітають 250 молодих людей зі Сходу та Півдня України.

Про це сьогодні, 18 березня, на прес-конференції повідомили організатори проекту «Великдень разом», інформує кореспондент Дивись.Інфо.

Як розповіла координатор проекту «Великдень разом», голова Студентського братства УКУ Віра Тимків, учасниками цієї акції будуть хлопці та дівчата від 18 до 25 років. «Станом на вчорашній день зареєстровано 108 бажаючих приїхати на Великодні свята до Львова. Це мешканці Запоріжжя, Харкова, Черкас, Києва Чернігова, а також Донецької області та Криму», – розповіла Віра Тимків. Також організатор проекту додала, що є дві заявки із Мінська та Санкт-Петербурга.

Віра Тимків розповіла, що акція «Великдень разом» має на меті познайомити молодих людей зі Сходу та Півдня України з особливостями святкування Великодня у Львові. «В рамках заходу, – каже вона, – гості візьмуть участь у гаївках і танцях в Шевченківському гаю, також їм покажуть різні культурні місця Львова, зокрема, собори та музеї».

Організатори заходу закликають зголошуватися львів’ян прийняти на кілька днів гостей зі сходу та півдня. «Нині зі сім’ями складна ситуація, наразі їх зголосилося лише чотири. Тому дуже просимо львів’ян долучатись до цієї акції, бо святкова атмосфера особливо відчутна саме в родинному колі», – наголосила Віра Тимків.

Усі бажаючі взяти участь в акції «Великдень разом» можуть зареєструватися тут http://velykden.org.ua/

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: