Експерти з США, Німеччини та Великобританії обговорять тренди ключових галузей

19 березня у Львові відбудеться візійна конференція Inro 2015. Організатори запрошують учасників зазирнути у майбутнє і обговоримо ключові тренди, які вже стоять на порядку денному в світі.

«Зазвичай, ми не плануємо, виходячи з довготермінової візії. Набагато частіше ми дивимося в майбутнє на найближчі 5, 10 чи максимум 15 років. На візійній конференції Intro ми хочемо разом з учасниками розглянути довготермінові тренди, за якими розвиватимуться ті чи інші галузі», – коментує декан Львівської бізнес-школи УКУ (LvBS) Софія Опацька.

Серед доповідачів конференції експерти з Канади, Сполученого Королівства, Німеччини, України та США: Ігор Гордієвич (BTG Pactual, Лондон), Дмитро Крепак (Кредобанк, Львів), Роман Зінченко (Greencubator, Київ), Ганс Клоппер, (Iversity, Берлін), Юрій Мончак (Лабораторія молекулярної діагностики, Монреаль), Юрій Паращак (IBM, Нью-Йорк), Владислав Троїцький (театр «Дах», Київ).

На конференції разом з доповідачами ми розглянемо тенденції, за якими розвиватимуться такі напрямки як: фінанси та банківська сфера, розвиток людського капіталу, медицина, урбаністика, сталий енергетичний розвиток, культура.

Модератор сесії «Тренди у фінансовій та банківській сферах» Дмитро Симовоник вважає, що у найближчі 5 років у фінансової галузі у світі ми будемо бачити посилення регулювання в банківському секторі: «Як наслідок, спостерігатимемо меншу ліквідність і менше коштів для малого та середнього бізнесу. В результаті, більше будуть розвиватися краудфандингові моделі, на кшталт Bank to the future, які дозволятимуть організовувати фінансування проектів, ідей без посередників. Інший тренд – продовження заходу в цей сектор високотехнологічних компаній, як це вже оголосила компанія Apple. В Україні, сподіваюсь, що у найближчі 5 років ми побачимо відродження фондового ринку, який дозволить українським компаніям залучати кошти там, а також побачимо народження вузькоспеціалізованих інструментів фінансування конкретних галузей (ІТ, с/г, енергозбереження ) та конкретних потреб (обіговий капітал, основні засоби, експорт)», – підсумував інвестиційний радник та директор компанії «Цитадель Капітал» Дмитро Симовоник.

Початок конференції о 12:00. Місце проведення – вул. Хуторівка 3а, конферен-зал. Участь у конференції платна. Реєстрація за посиланням

Intro

Прес-служба LvBS

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: