Із Львівщини призвуть 1500 юнаків на строкову службу (відео)

Сьогодні, 18 березня, у Львівському обласному військовому комісаріаті відбувся брифінг стосовно четвертої хвилі призову жителів Львівської області на строкову військову службу. Про це повідомив кореспондент Дивись.Інфо.

Як розповів, виконувач обов’язків голови військового Львівського обласного комісаріату підполковник Олександр Тіщенко, до лав збройних сил України будуть призивати юнаків віком від 20 до 27 років.

«Проходити службу призовники будуть у військових частинах, які не будуть введені в зону введення бойових дій. Зараз введено деякі зміни призову, якщо колись були обмеження, то тепер до війська будуть брати навіть тих, котрі мають сколіоз і плоскостопість. Також до призову підлягають депутати сільських рад», — розповів Олександр Тіщенко.

Додамо, що представники Львівського ОВК планують призвати 1 500 осіб від Львівської області.

Нагадаємо, що відповідно до Указу Президента від 14 січня поточного року «Про часткову мобілізацію», під час демобілізації у період з 18 березня по 1 травня 2015 року підлягають звільненню 35 тисяч 300 військовослужбовців. Це захисники Батьківщини, які були призвані на військову службу під час мобілізації на особливий період, відповідно до Указу Президента України від 17 березня 2014 року № 303 «Про часткову мобілізацію».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: