У Дрогобичі визначили пріоритети роботи на 2015 рік

Під час чергової понеділкової наради в райдержадміністрації перший заступник голови РДА Степан Рудницький акцентував увагу присутніх на пріоритетах роботи облдержадміністрації на 2105 рік, повідомила прес-служба Дрогобицької РДА.

Він зупинився на першочергових завданнях, які ставить керівництво області перед владою на місцях. Це — залучення інвестицій, протидія корупції, взаємодія з громадськістю, надання адміністративних послуг, допомога армії та забезпечення мобілізації тощо.

Більш докладно С. Рудницький зупинився на впровадженні служби екстреної допомоги населенню “112”, “єдиного вікна” для демобілізованих з АТО на базі Винниківського військового шпиталю, завдання, які стоять перед регіонами щодо залучення до будівництва фортифікаційних споруд вздовж лінії оборони в зоні АТО тощо. Поставлені завдання він пов'язав із особливостями району.

Під час наради було використано презентаційні матеріали “Пріоритети роботи Львівської облдержадміністрації на 2015 рік”.

У нараді взяли участь керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, територіальних служб, сільські, селищні голови.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: