В органах місцевого самоврядування та виконавчої влади Львівщини впроваджують електронне врядування

На третьому пленарному засіданні ХХХІІІ сесії Львівської обласної ради депутати ухвалили програму «Електронна Львівщина», яка передбачає впровадження е-врядування в органах місцевого самоврядування та виконавчої влади області, а також – розвиток електронної системи надання адміністративних послуг населенню, повідомила прес-служба облради.

Програма реалізовуватиметься у Львівській області впродовж 2015 – 2017 років. Серед основних завдань: створення, модифікація та розвиток існуючих офіційних веб-сайтів і веб-порталів місцевих органів влади, створення та розвиток інформаційних систем електронної демократії в області, забезпечення ліцензійним програмним продуктом органів місцевого самоврядування та виконавчої влади, а також технічне обслуговування та адміністрування програмного забезпечення веб-порталу системи «Галереї послуг».

Загальний обсяг фінансування програми на 2015 рік депутати затвердили в обсязі 600 тис. грн. Фінансування на 2016 - 2017 роки буде визначатись щорічно при затвердженні обласного бюджету.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: