У 59 лікувальних закладах області утворено спеціальні виборчі дільниці на постійній основі

На Львівщині узагальнено інформацію про спеціальні виборчі дільниці. Про це повідомив начальник відділу адміністрування Державного реєстру виборців апарату Львівської обласної державної адміністрації Федір Алєйніков.

За його словами, було узагальнено інформацію про стаціонарні лікувальні заклади, що існують на території області, в яких утворені спеціальні виборчі дільниці на постійній основі. Таких закладів на Львівщині налічується 109. У більшості з них – в 59-ти - утворені спеціальні виборчі дільниці на постійній основі.

“В інших не утворювались у зв’язку із незначною кількістю ліжко-місць. Такі виборці включаються у списки на інших виборчих дільницях, а їхнє голосування відбувається з виїздом по місцю перебування хворих з використанням малих переносних скриньок”,- сказав Федір Алєйніков.

На сьогодні поточна кількість виборців на спеціальних виборчих дільницях у стаціонарних лікувальних закладах (кількість ліжко-місць) становить 15 830.

Також було узагальнено інформацію щодо виборців постійно нездатних самостійно пересуватись (НСП). Загалом нині таких в області налічується 41 700, або 2,1% від кількості виборців. Найвищий відсоток НСП від кількості виборців зафіксовано у Перемишлянському і Старосамбірському районах – по 6,2%. Найнижчий у Моршині і Львові – 0,6-0,7%.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: