Львівщина надіється стати лідером зі внутрішнього туризму

У Львівській ОДА сподіваються, що область стане лідером із внутрішнього туризму. Про це сьогодні, 20 березня, в коментарі Дивись.Інфо повідомив директор департаменту міжнародного співробітництва та туризму ЛОДА Віталій Горбатенко.

«Надіємося, що цього року буде така тенденція, що Львівщина стане беззаперечним лідером внутрішнього туризму», – наголосив він.

Водночас він висловив сподівання, що частина туристів, які були зорієнтовані на відпочинок в Одеській, Херсонській, Миколаївській областях та Криму, звернуть свою увагу на Львівщину. «В принципі, минулого року так і було…», – додав Віталій Горбатенко.

За його словами, в Львівській області можна гарно відпочити. «Це, – каже він, – буде порівняно зі закордоном дешево. В нас нема моря, але маємо багато послуг, які може надати приватний туристичний сектор, – від поїздок на квадроциклах до індивідуальних маршрутів у горах».

«Стосовно виїзного туризму, думаю, люди орієнтуватимуться на ціни», – додав Віталій Горбатенко.

На його переконання кількість людей, які зможуть цього року поїхати на відпочинок закордон, суттєво зменшиться. «Відпочинок закордоном боляче вдарить по кишенях українських туристів. Якщо ще рік тому, відпочинок за межами України міг дозволити майже кожен, то нині навіть не знаю…», – наголосив директор департаменту.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: