Розлючені львів’яни збираються на пікет до Садового

Сьогодні об 11 год. перед входом до Львівської міськради розпочнеться пікет та безстроковий протест з вимогою скасувати обмеження права людей на пільговий проїзд у міському автотранспорті. Про це Львівському порталу повідомили у прес-центрі «Рабів до раю не пускають».

Представники різних громадських організацій - «Рабів до раю не пускають», «Спілка учасників АТО», «Афганська сотня», «Спілка багатодітних сімей Львівщини «Щаслива Родина», «Матері Чорнобиля», «Полин Чорнобиля», спільно з людьми з обмеженими фізичними можливостями та іншими соціально вразливими жителями Львова виходять на безстрокову акцію протесту, аби захистити права на пільговий проїзд.

Розлючені львів’яни вимагатимуть від міського голови Львова Андрія Садового скасування регуляторного акту (рішення №115) Львівської міської ради «Про тимчасове встановлення часу дії посвідчень пільгових категорій пасажирів у міському автотранспорті, яким виконавчий комітет Львівської міської ради вирішив обмежити час дії пільгових посвідчень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: