Ціни на продукти харчування на Львівщині знижуються

На сьогодні ситуація на споживчому ринку Львівської області стабілізована, а ціни на продукти поступові знижуються. Про це зазначив директор департаменту економічного розвитку, торгівлі та промисловості ОДА Василь Лозинський під час наради з представниками найбільших торгівельних мереж області та виробниками продуктів харчування, яка відбулася 19 березня.

“Ажіотажного попиту на продукти не спостерігається, торгівля здійснюється у звичному режимі. У всіх торгівельних мережах є в достатній кількості цукор, борошно, крупи, макаронні вироби та олія. Асортимент продукції збільшується, а ціни на товари першої необхідності знижуються, - розповів Василь Лозинський. - Якщо цукор коштував 19 грн, то зараз його ціна становить близько 13 грн за кг, а борошно залежно від виробника та ґатунку можна придбати в середньому  за 10 грн за кг”.

Василь Лозинський звернувся до виробників та представників торгових мереж напередодні Великодніх свят формувати певні акційні пропозиції та великодні ярмарки на продукти, які в першу чергу необхідні для святкового столу.

В свою чергу, голова Львівської ОДА Олег Синютка наголосив на необхідності налагодження співпраці між нашими місцевими товаровиробниками і торговими мережами.

“Стартує кампанія з лобізму власного товаровиробника, адже це дає робочі місця, зарплати, відрахування податків. Наш товаровиробник на Львівщині має відчувати себе комфортно, - зазначив керівник області. - Місцевий товаровиробник повинен мати пріоритетні умови та відповідні можливості реалізації своєї продукції через торгові мережі, які працюють на території області. Тут потрібно попрацювати над маркетингом, розширенням асортименту, умовами розрахунків”.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: