З понеділка на ремонт закривають частину вул. Стуса (схеми руху)

За інформацією управління інженерного господарства ЛМР, з понеділка, 23 березня, о 09:30 год. і до 30 грудня цього року на ремонт закривають частину вул.Стуса на ділянці від вул.Снопківської до пр.Червоної Калини.

«Дорожні роботи розпочнуть виконувати з початку вулиці Стуса (на схемі виділено червоним кольором), то ж деякий час верхня частини вулиці (виділено рожевим кольором) буде доступна для проїзду для мешканців навколишніх будинків», - зазначив начальник відділу організації дорожнього руху компанії «Онур» Борис Вільгуцький.

Як розповів заступник начальник управління транспорту та зав’язку ЛМР Ігор Собенко, у зв’язку з закриттям вул.Стуса будуть внесені зміни у рух міських автобусних маршрутів №№4А, 26, 30, 53.

Так, автобуси №№4А, 26 та 53 оминатимуть вул.Стуса за такою схемою: від центру – вул.Франка – вул.Панаса Мирного – вул.Угорська – пр.Червоної Калини. У зворотному напрямі – пр.Червоної Калини – вул.Угорська – вул.Карбишева – вул.Литвиненка – вул.Панаса Мирного – вул.Франка.

Читайте також: Як ремонтують трамвай на Сихів

Автобуси №30 курсуватимуть в об’їзд вул.Стуса за такою схемою: вул.Франка – вул.Панаса Мирного – вул.Угорська – вул.Карбишева – вул.Литвиненка та у зворотному напрямку.

Нагадаємо, у Львові відновили роботи з будівництва трамвайної колії на Сихів. Планується, що роботи будуть виконані до листопада цього року.

Схема закриття Стуса

Згідно з проектом будівництва, трамвайну колію на Сихів прокладуть по вул. Стуса вздовж просп. Червоної Калини, до «Санта-Барбари».

4А 26 30 53

Львівська міська рада просить вибачити за тимчасові незручності, пов’язані з виконанням ремонтних робіт.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: