Олексій Олійнічук призначений директором Львівської пивоварні

16 лютого Олексій Олійнічук, який раніше обіймав позицію головного національного пивовара ПАТ «Карлсберг Україна», приступив до роботи директором заводу Львівської пивоварні.

Головне завдання Олексія як керівника одного з найбільших підприємств з виробництва пива в країні – якісне та ефективне управління заводом.

У компанії Carlsberg Ukraine Олексій Олійнічук працює з 2003 року. За останні кілька років під його керівництвом на позиції головного національного пивовара було успішно розроблено та запущено ряд нових сортів напоїв, серед яких – відновлення виробництва пива «Жигулівське Запорізького Розливу», запуск крафтової лінійки «Robert Doms Богемський» та «Robert Doms Віденський», початок виробництва ТМ «Балтика Розливне» із використанням спеціальної рецептури, а також лінійки солодких безалкогольних напоїв. Під керівництвом Олексія було впроваджено прогресивні підходи щодо забезпечення якості продукції компанії.

Олексій Олійнічук народився 22 липня 1978 року, вищу освіту здобув у Національному технічному університеті «Київський політехнічний інститут» за спеціальністю «біотехнологія». До команди Carlsberg Ukraine Олексій приєднався у 2003 році в якості оператора пульта керування у варочному цеху, а вже через 4 місяці був призначений на позицію змінного майстра цеху пивовиробництва. У 2006 році отримав підвищення до позиції провідного технолога, в 2009-му – головного пивовара. Позицію головного національного пивовара Олексій Олійнічук обіймав з 2012 року.

Олексій Олійнічук, директор Львівської пивоварні: «Я радий очолити найстарішу пивоварню в Україні, якій цього року виповнюється легендарних 300 років. Поєднання кращих традицій пивоваріння та сучасних технологій виробництва дозволяє підприємству протягом багатьох років випускати пиво високої якості, яке завойовує визнання не тільки споживачів, але й авторитетних дегустаторів. Сьогодні основне завдання нашої команди – продовжувати славну історію Львівської пивоварні, удосконалюватися у всіх технологічних процесах і, звичайно, радувати шанувальників пива новими запусками».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: