Червоний Хрест закликає мешканців Львівщини приєднатися до благодійної акції “Допоможи нужденним”

Впродовж квітня на Львівщині проходитиме всеукраїнська благодійна акція місячник Червоного Хреста під гаслом “Допоможи нужденним”. Про це повідомив голова Львівської обласної організації Товариства Червоного Хреста Валентин Анісімович, повідомили у прес-службі ЛОДА.

За його словами, основною метою даної акції є збір коштів, натуральної продукції, медикаментів для підтримки одиноких пристарілих, а також вимушених переселенців зі Сходу України.

“Організація Червоного Хреста завжди була небайдужою до будь - яких проблем, які виникали у людей, котрі потрапляли у дуже складні обставини”,- сказав Валентин Анісімович.

Окрім того, голова обласної організації розповів, що Червоний Хрест постійно опікується військовими, що знаходяться у Військово - медичному клінічному центрі Західного регіону.

Нагадаємо, що Товариство Червоного Хреста є добровільною міжнародною організацією, діяльність якої грунтується на Женевських конвенціях. Організація існує виключно за рахунок членських внесків та пожертвувань від юридичних та фізичних осіб.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: