На Львівщині передбачено 10 млн грн на реалізацію обласного конкурсу мікропроектів

Сьогодні, 25 березня, Конкурсна рада з проведення обласного конкурсу мікропроектів місцевого розвитку затвердила розподіл 10 млн грн, які передбачені цього року в обласному бюджеті Львівщини на співфінансування мікропроектів, підтриманих місцевими громадами, повідомили у прес-службі ЛОДА.

Відповідно до рішення Конкурсної ради 4,5 млн грн. виділять на мікропроекти в галузі освіти, 2 млн грн – на народні доми та 3,5 млн грн – на інші пріоритети, зокрема, дитячі майданчики, вуличне освітлення тощо.

Загалом для участі в обласному конкурсі мікропроектів у 2015 році прийнято 357 заявок. Розподіл фінансового ресурсу проводився за результатами фінансової експертизи на основі затверджених місцевих бюджетів та інших документів, що підтверджують наявність співфінансування.

Нагадаємо, що з 2011 року в межах реалізації обласного конкурсу мікропроектів було передбачено кошти на 257 мікропроектів загальною вартістю 30,8 млн грн, де обсяг коштів з обласного бюджету на співфінансування склав 9,8 млн грн. У 2015 році в обласному бюджеті передбачено 10 млн грн на реалізацію обласного конкурсу мікропроектів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: