На Львівщині розпочався конкурс інвестиційних програм

На Львівщині оголошено конкурс на проведення відбору інвестиційних програм і проектів, що можуть реалізовуватись за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку у 2015 та 2016 роках, повідомила Дивись. Інфо прес-служба ЛОДА.

Прийом пропозицій триватиме:

- на 2015 рік з 25 березня до 15 квітня 2015 року;

- на 2016 рік з 25 березня до 23 квітня 2015 року.

У конкурсному відборі беруть участь підготовлені, в установленому законодавством порядку, місцевими органами виконавчої влади та органами місцевого самоврядування інвестиційні програми і проекти регіонального розвитку.

Основні вимоги до конкурсних пропозицій:

1) відповідають пріоритетам, визначеним у Державній стратегії регіонального розвитку, стратегіях розвитку регіонів та у планах заходів з їх реалізації, або стратегічним цілям та завданням розвитку регіонів, де такі стратегії станом на 1 березня 2015 року не затверджені;

2) впроваджуються як проекти співробітництва територіальних громад;

3) підтримують добровільно об’єднані територіальні громади.

Необхідну документацію для участі в конкурсі слід подавати у відділ економіки капітальних вкладень департаменту економічного розвитку, торгівлі та промисловості ОДА (каб. №422, вул. Винниченка, 18, м. Львів).

Для отримання додаткової інформації просимо звертатися за тел. 299-92-84 або електронною поштою: [email protected].

Перелік документів (визначений Мінрегіоном України), які подаються для участі у конкурсному відборі інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що можуть реалізуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку.

Довідка:

На виконання статті 24-1 Бюджетного кодексу України Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України розробило проекти постанов КМУ «Деякі питання державного фонду регіонального розвитку» та «Питання використання коштів державного фонду регіонального розвитку у 2015 році». 18 березня ці проекти було прийнято на засіданні Кабінету Міністрів України.

Після підписання та офіційного оприлюднення відповідних постанов інформація про умови проведення конкурсу буде уточнена додатково.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: