Сьогодні у Львові призупинять опалювальний сезон

Завтра до Львова прибуде Лілія Гриневич

Відповідно до розпорядження міського голови Львова, 25 березня, зважаючи на зростання температури повітря, з метою ефективного використання енергоносіїв та для економії коштів мешканців, у місті призупиняють опалювальний сезон, повідомили Дивись. Інфо у прес-службі ЛМР.

«Львів впродовж останніх років практикує призупинення опалювального сезону, коли теплішає. У попередні опалювальні сезони ми по кілька разів призупиняли подачу опалення мешканцям, коли теплішало, та відновлювали подачу теплоносія, коли ставало холодніше. Також практикуємо подавати тепло відповідно до температурних режимів, тобто, вдень, коли температура повітря зростала, на кілька годин об’єкти теплопостачання зупиняли, і відновлювали вже в другій половині дня, ближче до вечора. Такі дії дозволяють мешканцям економити на платі за послуги з теплопостачання, а нам – на енергоносіях. В сьогоднішній ситуації це дуже актуально», - зазначив директор ЛМКП «Львівтеплоенерго» Степан Пакіж.

Відповідно до розпорядження, керівники теплопостачальних підприємств повинні проводити щоденний моніторинг температури зовнішнього повітря для відновлення опалення споживачам, відповідно до температурного графіка подачі теплоносія.

Опалення закладів освіти, охорони здоров’я та культури здійснюватиметься на підставі звернень керівників закладів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: