В квітні у Львові пройде «Марафон миру»

7 квітня, у день всесвітнього дня здоров’я, в рамках всеукраїнського спортивно-оздоровчого проекту «Пліч-о-пліч», відбудеться соціальний проект «Марафон миру».

Організатори акції – Фонд волонтерів України та Європейська молодіжна асоціація - планують зібрати понад 5 тисяч львів’ян на центральній площі міста, аби встановити всеукраїнський рекорд.

Захід об’єднуватиме одразу дві події – символічний марафон миру, який стартуватиме з площі перед Львівською оперою, учасниками якого може стати кожен львів’янин, а також планується, що у марафоні візьмуть участь перші особи міста та області, представники дипломатичних установ та міжнародних організацій, спортсмени, діячі культури та мистецтва, зірки, журналісти та усі охочі.

«Ми хочемо донести до усієї світової спільноти, що українці прагнуть миру і вони завжди були і будуть єдиної нацією і єдиним народом. Також дуже хочеться об’єднати усіх львів’ян, гостей міста, а особливо тих, хто переселився до нашого міста зі східних та південних регіонів України, у спільному спортивно-масовому дійстві, у спільному прагненні до миру та пропагувати здоровий спосіб життя серед молоді та населення», - зазначив керівник Європейської молодіжної асоціації Ростислав Кельман.

Після закінчення марафону, який фінішуватиме на площі Ринок, організатори готують масовий флеш-моб та встановлення нового рекорду сучасності. Координуватиме цю частину проекту фіналіст І-го сезону ТВ проекту "Танцюють Всі", хореограф ТВ-проекту "Майданс-3", засновник танцювальної студії "iLike art complex" Вадим Лященко.

Спортивно-оздоровчий проект «Пліч-о-пліч» пройде одночасно у 20 містах України, планується, що на центральні площі міст вийдуть близько 100 тис. українців.

Координатор проекту у Львові – Володимир Місяйло (тел. 093-701-79-22, [email protected]). Прес-аташе – Марта Болеста (тел. 098-495-26-29).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: