Працівники лікарні позалегеневого туберкульозу у Львові вийшли на пікет проти скорочення (відео)

Кілька десятків працівників Львівської обласної лікарні позалегеневого туберкульозу прийшли пікетувати облдержадміністрацію через скорочення колективу, яке начебто планують робити. Про це з місця події повідомив кореспондент Дивись.Інфо.

«У нашій лікарні лікують всі позалегеневі форми туберкульозу, працює тут 212 осіб. Утім, після скорочення можуть залишитися лише 50 працівників. Ми вимагаємо, щоби наша лікарня залишилася, щоби не скоротили ні одного працівника», – зазначила медсестра фтизіогінекологічного відділення лікарні Віра Денько.

Водночас вона додала: «У вівторок головний лікар нам зачитала план реорганізації департаменту охорони здоров’я. Відтак ми зібрали підписи всіх працівників і подали туди заяву зі статистичними даними хворих, які лікуються від туберкульозу. Відповіді ще не отримали…».

До пікетників вийшов керівник департаменту охорони здоров'я Львівської облдержадміністрації Богдан Чечотка. Посадовець намагався заспокоїти медиків і наголосив на тому, що їм не варто робити поспішні висновки про скорочення, бо ніхто не рубатиме з плеча.

«Львівську обласну лікарню позалегеневого туберкульозу ніхто не зачиняє і не ліквідовує, там є хороша матеріально-технічна база», – наголосив він.

Водночас Богдан Чечотка зауважив, що питання щодо реорганізації лікарні нині лише на стадії обговорення.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: