У Львові представлять енергетичні перспективи області

Сьогодні, 26 березня при підтримці ЛОДА і ЛМР відбулась наукова- практична конференція «Енергетика Львівщини – шлях до енергозалежності». Про це повідомив кореспондент Дивись.Інфо.

За словами керівника проекту FARADAY Івана Rульчицького, метою заходу представити досвід впровадження енергозберігаючих технологій, в тому числі їх використання відновлювання джерел енергії, а також обговорити подальші плани реформування енергетичного сектору Львівщини.

«Під час конференції, учасники детально ознайомляться з наявними результатами проекту FARADAY, а також наше завдання проаналізувати перспективні проекту і напрямки розвитку відновлювальної енергетики на Львівщині, поширити успішний досвід у реалізації проектів у сфері ВДЕ і представити напрямки діяльності нового кластеру енергоефективності та ВДЕ», — розповів Іван  Кульчицький.

Додамо, що проект FARADAY  надає методичну допомогу, теоретичну та практичну допомогу щодо використання відновлювальних джерел енергії. Зокрема на прикладі інсталяції сонячної фотоелектричної станції, встановленої на даху Львівського центру науки, інновацій та інформатизації, що на пр. В. Чорновола, 57. Установка діє з березня 2014 року і має потужність до 2 кВт енергії від сонця і до 500 Вт від вітру.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: