КМУ погодить умови конкурсу на будівництво дороги Львів-Краковець

Тендер на будівництво першої в Україні платної дороги Львів – Краковець оголосять найближчим часом, повідомила Дивись. Інфо прес-служба Львівської ОДА.

Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк доручив винести проект розпорядження про оголошення конкурсу на засідання Кабінету Міністрів України, яке відбудеться наступного тижня. Домовленість про це досягли під час зустрічі прем’єр-міністра з головою Львівської обласної державної адміністрації Олегом Синюткою.

Нагадаємо, що голова ЛОДА Олег Синютка погодив Проект розпорядження Кабінету Міністрів України «Про погодження умов концесійного конкурсу на будівництво та експлуатацію нової автомобільної дороги Львів-Краковець» у січні 2015 року.

У проекті передбачено порядок визначення концесіонера, терміни надання концесії, фінансування робіт з будівництва концесії на умовах залучення коштів інвестора, джерела доходу концесіонера при подальшій експлуатації об’єкта концесії, гарантії держави щодо покриття збитків концесіонера у перші роки експлуатації новозбудованої дороги.

Початок нової автомобільної дороги Львів – Краковець прийнято на існуючій автомобільній дорозі М-10 Львів-Краковець на відстані 1,3 км від Державного кордону (смт. Краковець). Кінець траси передбачено в обхід с. Малі Підліски з примиканням до автомобільної дороги М-06 Київ-Чоп на км 518 (між селами М.Підліски і Запитів).

Вартість будівництва нової автомобільної дороги Львів – Краковець буде визначено після погодження проектно-кошторисної документації.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: