Прикордонники зустріли учасників міжнародного забігу (фото)

В рамках реалізації унікального проекту « Забіг Миру», який організували громадські діячі спільно з марафонським клубом «Тарас Бульба» та Міжнародним благодійним фондом «Україно! Я за тебе!».

Метою даного проекту є подяка населенню всіх країн Європи за підтримку України в її європейському виборі та проведення молитви за мир в Україні та світі. Окрім цього, під час відвідування учасниками пробігу даних країн планується передавати членам парламентів цих країн подяки за ратифікацію «Угоди про Асоціацію між Україною та ЄС».

Про це Дивись. Інфо повідомила підполковник Ярослава Мельник, Львівський прикордонний загін

В рамках реалізації даного проекту передбачається здійснити у два етапи найдовших у світі забіг без зупинок довжиною орієнтовно 18 тисяч кілометрів від Києва по 42 столицям Європи. Даний Забіг буде зареєстрований в Книзі рекордів Гіннеса, як найдовший безперервний забіг здійснений групою людей.

Нагадаємо, що Забіг розпочався 21 березня 2015 року на Майдані       незалежності, в день підписання Угоди про асоціацію між Україною та ЄС.

Отож, прикордонники Львівського загону учора у міжнародному автомобільному пункті пропуску «Грушів» оформили у прикордонному відношенні 11 учасників цього Забігу.

DSC_2603

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: