У Дрогобичі відбудеться міжрайонний Форум молодих лідерів Львівщини

З ініціативи управління молоді та спорту Львівської обласної державної адміністрації, Львівської обласної організації Спілки української Молоді в Україні та Українського католицького університету в листопаді 2014 року року у м. Львові успішно відбувся Форум молодих лідерів Львівщини

Організатори, натхненні великою кількість позитивних відгуків та вдячних слів від учасників, започатковують нову традицію – регіональні Форуми молодих лідерів Львівщини. Перший з таких Форумів відбудеться 29 березня 2015 року у місті Дрогобичі.

Учасниками форуму стане понад тридцять молодих осіб із Дрогобича та Дрогобицького району, Борислава, Стрия та Стрийського району, Моршина, Трускавця, Самбора та Самбірського району, Нового Роздолу, Миколаївського, Старосамбірського, Турківського, Сколівського, Пустомитівського, Городоцького, Жидачівського районів. Захід відбудеться у сесійній залі Дрогобицької міської ради.

Програму Форуму наповнять цікаві семінари та тренінги на теми «Хто такий лідер, вплив лідерів», «Робота в команді», "Пошук ідей та реалізація проектів», круглий стіл "Яка роль молоді на сучасному етапі розвитку України?" за участю преси, молодіжних працівників, керівництва РДА та ДМР, керівників громадських організацій, представників ЗМІ. Учасники отримають сертифікати про участь у Форумі молодих лідерів Львівщини.

Такі регіональні Форуми відбудуться незабаром і в інших районах Львівщини.

Бажаємо учасникам натхнення для саморозвитку, нових ідей та знань як майбутнім лідерам громадянського суспільства.

 Ірина Капраль, управління молоді та спорту

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: