У Сихівському районі ремонтують тротуари та садять дерева

За інформацією Сихівської районної адміністрації, на території району ремонтують хідники, впорядковують газони та висаджують нові дерева.

Як повідомив начальник відділу комунального господарства Сихівської районної адміністрації Віктор Західний, уже відремонтовано тротуари на вул. Мишуги та на вул. Стрийській, 63. Зараз роботи тривають на вул. Дунайській, 1-7, Довженка, 1, Гашека, Трильвського, 8. Також до Великодня заплановано відремонтувати хідник на вул. Дністерській, 2.

На усіх магістральний вулицях району ліквідовано аварійні ями. Сьогодні планують розпочати картовий ремонт на вул. Пасічній.

Також впорядковують газони.

«Так, роботи вже закінчили на вул. Хуторівка та Сихівській, ще тривають на кільці на вул. Зеленій», - зазначив Віктор Західний.

Цього року на території району висаджують і нові дерева. Так, 6 лип посадили біля церкви на вул. Трильовського. Планують ще висадити 50 кущів горобини на вул. Зеленій на ділянці від вул. Сихівської до межі міста та 50 лип на вул. Хуторівка вздовж Духовної семінарії.

Загалом, для проведення капітального та поточного ремонту доріг, тротуарів та дворів у Сихівському районі Львова у міському бюджеті передбачено близько 13,2 млн грн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: