НПК з ендокринології відбулась у Львові

У Львові, 26-27 березня 2015р., Асоціацією ендокринологів України спільно з ДУ «Інститут ендокринології та обміну речовин ім. В.П. Комісаренка АМН України» та Львівським обласним ендокринологічним диспансером, проведена науково-практична конференція «Аналіз і пріоритетні питання ендокринологічної служби на сучасному етапі в Україні і шляхи їх вирішення». Конференція була присвячена новітнім технологіям, діагностиці, профілактиці та лікуванню найбільш поширених ендокринних захворювань.

У роботі конференції взяли участь понад 150 фахівців - ендокринологів, діабетологів, дитячих ендокринологів, лікарів суміжних спеціальностей.

З вітальним словом виступили директор департаменту охорони здоров’я ЛОДА Богдан Чечотка та в.о. проректора з наукової роботи ЛНМУ ім. Данила Галицького, професор Андрій Базилевич, які відмітили потужну роботу ендокринологічної школи Львівщини (однієї з перших в Україні) та її долучення до Всеукраїнської ендокринологічної служби.

На конференції фахівцями-ендокринологами був обговорений мультидисциплінарний підхід до найбільш пріоритетних напрямів і значущих досягнень та інновацій у різних галузях сучасної ендокринології. Доповідачі з різних міст України обговорили проблеми розробки та впровадження протоколів з надання допомоги хворим на ендокринопатії, репродуктивного здоров’я чоловіків і жінок, ендокринної безплідності та допоміжних репродуктивних технологій. Необхідною є високотехнологічна медична допомога в ендокринології, ендокринній хірургії, інноваційні підходи в діабетології, новітні технології діагностики та терапії нейроендокринних захворювань. Особлива увага приділялася питанням організації і перспективам розвитку ендокринологічної служби в Україні.

Прес-служба Департаменту охорони здоров'я ЛОДА

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: