На дорогах Львівщини очікують погіршення видимості

У зв’язку з стрімким погіршенням погодних умов на території Західних областей України, зокрема на Львівщині, видимість на дорогах різко погіршилась, що може призвести до створення аварійних ситуацій на дорозі. Згідно даних Львівського регіонального центру з гідрометеоцентру, на 28-31 березня по всій території Львівської області збережеться дощова погода, туман, вітер південно-східний 3-5 м/с, повідомили Дивись. Інфо у прес-службі Служби автомобільних доріг у Львівській області.

Так, сьогодні на автомобільній дорозі М-06 Київ-Чоп на 453 км (с. Дуб"є) ,близько 7 ранку сталась трагічна ДТП. За попередньою інформацією,машина FІАТ за нез"ясованих обставин виїхала на зустрічну смугу та в"їхала в автобусну зупинку. Загинуло 5 пасажирів авто, ще двоє у важкому стані перебувають у лікарні.

Служба автомобільних доріг у Львівській області закликає водіїв бути пильними на дорогах, дотримуватись усіх правил дорожнього руху. Вирушаючи в дорогу, переконатись у справності транспортного засобу, зокрема освітлювальних фар.

Нагадуємо, Служба автомобільних доріг у Львівській області є балансоутримувачем доріг загального користування Львівської області, крім доріг комунальної власності. Служба доріг здійснює організацію утримання в належному технічному стані мережі автомобільних доріг загального користування Львівської області шляхом укладення договору підряду з організаціями, на які покладається обов’язок належного виконання робіт з ремонту та експлуатаційного утримання автомобільних доріг в межах виділеного бюджетного фінансування.

Мережа автомобільних доріг загального користування Львівської області станом на 01.01.2015 становить 8380 км, в тому числі: автодороги державного значення – 1866,1 км, автодороги місцевого значення – 6514,5 км.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: