При Львівській ОДА сформовано Громадську раду (відео)

Членами Громадської ради затверджено 176 представників громадських організацій з 186, чиї документи були погоджені ініціативною групою з підготовки засідання. Таке рішення було прийнято 30 березня під час установчих зборів з обрання Громадської ради при Львівській ОДА, повідомляє прес-служба Львівської ОДА.

Участь в засіданні взяли представники інститутів громадянського суспільства, громадських організацій, журналісти та незалежні спостерігачі. Зокрема, установчі збори були проведені під наглядом представниці ОБСЄ в Україні Бригітти Шульце.

Під час зборів також відбулося висування кандидатів на посаду голови Громадської ради. Загалом було висунуто: Степана Середу, Зеновія Бермеса, Володимира Леськіва, Андрія Болюбаша, Василя Ільків, Ігоря Коцюрубу, Ігоря Шепу, Віталія Новосада, Мирослава Фіцуляка, Андрія Породка та Ольгу Єлізарову. Обрання голови Громадської ради відбудеться на першому засіданні, яке за рішенням установчих зборів заплановано провести в межах 15-17 квітня 2015 року.

Крім того, було прийнято рішення про створення тимчасової робочої групи з підготовки проекту положення Громадської ради при облдержадміністрації.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: