Вже завтра на «Арені Львів» товариський матч Україна - Латвія

31 березня о 21.00 год на стадіоні «Арена Львів» відбудеться товариський матч національної збірної України з командою Латвії. Для комфорту вболівальників рух громадського транспорту, що курсує в напрямку до «Арени Львів», буде продовжено. Також з ініціативи керівництва стадіону запрошено бійців АТО, які перебувають на лікуванні у Військово-медичному клінічному центрі Західного регіону, повідомили Дивись. Інфо у прес-службі ЛМР.

Ідея запросити бійців АТО на перший матч цього року, який «синьо-жовті» проведуть в Україні, була підтримана Президентом Федерації футболу України Андрієм Павелком. Бійцям виділено 30 квитків у сектор А05, де хлопцям буде зручно спостерігати за перебігом матчу.

«Можливість відвідати матч національної збірної України підніме бойовий дух наших воїнів та додасть їм наснаги для швидшого одужання. Водночас, для вболівальників присутність воїнів АТО стане добрим взірцем мужності, доблесті та патріотизму», - зазначив директор стадіону «Арена Львів» Денис Ринський.

Продаж квитків на товариський матч між збірними України та Латвії триває у касах стадіону «Арена Львів» та на сайті www.ufi.com.ua. Вартість квитків стартує від 50 грн.

Кожен, хто прийде на матч Україна – Латвія, внесе свою часточку в перемогу «синьо-жовтих» та зможе насолодитись грою національної збірної України.

На час проведення матчу графік роботи громадського транспорту (а саме: маршрутні таксі № 3А; 10; 25; 40 та тролейбуси № 3; 20; 25) буде продовжено до 01.00 год. Для комфорту мешканців та гостей міста, до стадіону будуть курсувати шатл-баси. Шатл-баси курсуватимуть з 19.00 до 21.00 год з площі Є. Петрушевича та від к-т. ім. О. Довженка до Автовокзалу. Після завершення матчу з 23.00 до 1.00 год автобусами можна буде дістатись від Автовокзалу до площі Є. Петрушевича та до к-т. ім. О. Довженка.

Контактна особа: Тетяна Гембач-Копчик, менеджер з маркетингу ДП «Арена Львів», тел. +38(097)3598502, +38(093)3239796, www.arenalviv.com.ua, www.facebook.com/ArenaLviv.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: