ДАІ Львівщини закликає водіїв бути уважними через ожеледицю

1 квітня у Львівській області прогнозують погіршення погодних умов: очікується дощ та мокрий сніг. Відтак, ДАІ закликає водіїв бути уважними на дорозі. Про це сьогодні, 31 березня, Дивись.Інфо повідомила прес-служба управління ДАІ у Львівській області.

Львівський регіональний центр з гідрометеорології застерігає: завтра, 1 квітня, в області – часом дощ та мокрий сніг. Місцями грози. Вночі та вранці на окремих ділянках доріг ожеледиця. Пориви вітру сягатимуть 17-22 м/с, а в окремих районах шквали 25-28 м/с. Температура повітря вночі від 3˚ морозу до 2˚ тепла, а вдень 2-7˚ тепла.

Відтак, управління ДАІ у Львівській області просить усіх учасників дорожнього руху бути надзвичайно обережними.

«Закликаємо водіїв уважно стежити за дорожньою обстановкою, зважати на погодні умови, не перевищувати швидкість, дотримуватися безпечного інтервалу та дистанції, а за умов недостатньої видимості – обов’язково вмикати ближнє світло фар!

Якщо ж негода застала вас у дорозі, а злива на стільки сильна, що ви втрачаєте із поля зору транспорт, що їде попереду – відмовтеся від продовження руху, зачекайте, доки дощ вщухне і ви зможете вирушити далі. У такому випадку фахівці радять виїхати на узбіччя, зупинитися та ввімкнути аварійну сигналізацію», – застерігають ДАІвці.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: