Для бійців АТО зі Львова знайшли 120 земельних ділянок: всього в черзі на землю 800 воїнів (відео)

Для львівських бійців АТО вже підшукали 120 земельних ділянок під забудову. Загалом у черзі на землю стоїть аж 800 воїнів зі Львова.

Про це сьогодні, 1 квітня, на прес-конференції заявив начальник управління архітектури, містобудування та інфраструктурних проектів Львівської ОДА Володимир Лаврін, інформує кореспондент Дивись.Інфо.

Земельні ділянки для львівських бійців АТО шукали в 5 районах області, які дотичні до Львова. Відтак із-посеред 96 населених пунктів вийшли на 20. Тут і розглядають можливість надання 470 земельних ділянок для воїнів АТО.

«Із 96 проаналізованих населених пунктів нині ми вийшли на 20. На сьогоднішній день потенційно це вже є 470 земельних ділянок, з якими ми працюємо», – пояснив Володимир Лаврін.

За його словами, вільної землі тут нема. Водночас начальник управління додав: «Це території, де генпланом передбачене розширення населеного пункту, зміну цільового призначення земельної ділянки, над ними ми і працюємо».

Також посадовець розповів про те, що з оцих 470 земельних ділянок, які нині опрацьовуються, бійцям АТО вже запропонували 20. «У четвер матимемо чергову зустріч з учасниками бойових дій і запропонуємо їм ще сотню ділянок. Тобто, 120 ділянок вже готові», – резюмував Володимир Лаврін.

Він зазначив, що всього є 800 заяв від мешканців Львова, які звернулися з проханням надати землю. За його словами, з переліку претендентів на землю викинули 120 заяв: «Ті списки, які надійшли, нині проходять перевірку. Десь 120 заяв відхилили…».

Окрім цього, Володимир Лаврін розповів про розробку містобудівної документації, на яку Львівська облрада дала 1 млн 200 грн. «Нині ми, фактично, є на завершальній стадії розроблення цієї документації для того, щоби була можливість надавати земельні ділянки», – пояснив він.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: