Фоменко: Сьогодні реалізації моментів немає, але з часом вона з'явиться

Головний тренер національної збірної команди України Михайло Фоменко прокоментував нічию із командою Латвії з рахунком 1:1 у товариському матчі, який пройшов на "Арені Львів" у Львові, повідомила Дивись. Інфо прес-служба ФФУ.

-  Михайле Івановичу, поділіться Вашими враженнями від гри зі збірною Латвії…

-  Які можуть бути враження, коли в черговий раз ми створюємо багато гольових моментів майже з нульовою реалізацією, а потім пропускаємо необов'язковий м'яч? Футболісти залишили багато емоцій у попередній грі з Іспанією, тому нам потрібен був час, аби їх відновити. На жаль, у нас на вийшло цього зробити.

-  Як команда готуватиметься до матчу кваліфікації Євро-2016 із командою Люксембургу?

-  У зв'язку з майбутньою грою із Люксембургом ми просили Прем’єр-лігу перенести тури чемпіонату України. Чемпіонат закінчиться, і гравцям було б складно готуватися два тижні без офіційних матчів. Футболісти були б думками у відпустці. А так, ще протягом тижня футболісти будуть задіяні у матчах чемпіонату і кубку, так що прийде час - будемо готуватися.

-  У Севільї збірній України також не вистачало останнього пасу або влучного удару. У чому причина?

-  Якщо мається на увазі останній пас, то в одних моментах була нелогічна остання передача, або ж в деяких моментах було складніше не забити, аніж забити. Напевно, Богу так завгодно, що у нас відсутня реалізація. Сьогодні реалізації немає, але з часом вона з'явиться. Будемо на це сподіватися.

-  Роман Зозуля два роки був основним форвардом збірної України. Як вважаєте, це велика втрата для команди, зважаючи на його травму?

-  Незамінних людей немає. Сьогодні грав Кравець. Думаю, що коли у нього з'явиться впевненість у своїх діях, коли він звикне до інших партнерів - все буде добре. Крім того, подивимося на інших гравців. Особисто я хотів би побажати Роману, щоб у нього все було добре, щоб він продовжив свої виступи після травми на тому ж високому рівні, як і раніше.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: